Ποιοι Είμαστε

Εμείς

To 1997 ο Αντώνης και η Μαρία ίδρυσαν το κοσμηματοπωλείο τους στη Κρήτη στη πόλη της Ιεράπετρας στην οδό Μιχαήλ Κοθρή 38 με τη επωνυμία CretaGold. Η ιδέα επεκτάθηκε στον ψηφιακό χώρο με την γέννηση του ηλεκτρονικού καταστήματος CretaGold.gr.

Όραμα τους υπήρξε, από την πρώτη μέρα, να προσφέρουν σε ένα ευρύ κοινό κοσμήματα και ρολόγια εξαιρετικής ποιότητας και να αποτελέσουν μια εγγύηση για κάθε πελάτη.

Σεβόμενο πάντα τον κόσμο που τους τιμά με την προτίμησή του, για περισσότερα από 24 χρόνια το CretaGold, επομένως, αποτελεί την ιδανική επιλογή στον υπέροχο χώρο του κοσμήματος και του ρολογιού.

1635505979902
1635505734678
‘Αριστη Ποιότητα

Προσφέροντας μόνο αυθεντικά προϊόντα, παρέχοντας πάντα εγγύηση σε όλα του τα προϊόντα και διατηρώντας τις τιμές σε ένα επίπεδο που επιτρέπει τον καθένα να φορέσει το κόσμημα/ρολόι που θα αναδείξει το style του.

Για κάθε περίσταση είμαστε εδώ για να διαλέξουμε μαζί το κατάλληλο κόσμημα για εσάς το οποίο θα δώσει άλλη πνοή στην καθημερινοτητά σας.

Όλες οι παραγγελίες μας αποστέλλονται εντός 3 ημερών από την επόμενη εργάσιμη ημέρα μετά την υποβολή της παραγγελίας σας. Ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης εντός Ελλάδας είναι 2 εργάσιμες ημέρες και για τις χώρες τις Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι 7 εργάσιμες ημέρες. Κατόπιν αιτήματος, ενδέχεται να στείλουμε προϊόντα και εκτός ΕΕ.

Το καταστημά μας είναι ένα από τα πλέον καταρτισμένα και αναγνωρισμένα κοσμηματοπωλεία στην Κρήτη. Με σεβασμό στις ανάγκες σας παρέχουμε προϊόντα αρίστης ποιότητας.